sidhuvud

Kan det va tomt!

Idag sjönk mitt mod ganska rejält och jag började bli ganska övertygad om att Difusa är tom, Har vänt och vridit på denna språngsedel och räknat dagar fram och tillbaka men blir inte klokare av det... Enl språngsedeln ska hon vara betäckt 21 maj och då är hon idag på 349 dygn, 349 låååånga dygn. Helt klart fortfarande inom gränsen som anses normalt men jag skulle gärna se att hon hade lite mer juver. Vi har sett fosterrörelser tidigare men ju mer man funderar ju mer inbillsk blir man. Hon är ultraludad och konstaterad dräktig i v 8 så dräktig har hon varit men man vet ju aldrig vad som kan ha hänt efter det och det är inte alla ston som klarar sin dräktighet efter en så lång resa som från Spanien. Det hade jag naturligtvis också med i beräkningen men jag kan ändå inte låta bli att inte bli besviken ifall om det nu skulle vara tomt. Det finns ju faktiskt nånting som kallas för flyt också, men det är ju nåt som jag aldrig fått prova på, känns det som.

 

Meeen, så kom Therese och peppade mig lite och vi bestämde oss för att när vi tagit in hästarna så skulle vi sätta oss i boxen och studera magen. Sagt och gjort satt vi där och tro på sjutton att det är då nånting som hoppar kring där inne, riktig rejäla kickar. Therese fick närmast övertala mig för att jag skulle tro på det :) Difusa är nu också märkbart irriterad och klipper, i tid och otid, med svansen och juvret var ganska stort nu under kvällen, kanske, kanske det är nåt där inne ändå .... ni får så gärna hålla tummarna för det här betyder så mycket för mig.

 

Här är hon för några dagar sedan, enormt stor. Skulle hon nu inte föla inom ett par dygn så får vet komma och titta till henne... För är hon inte dräktig så kommer hon ju snart dö av fetma och hjärtsvikt!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Linda » Dunderentré:  ”Ja, nog blev det lite snopet alltihopa.. Dino och de andra är friska än iallafal..”

  • Mari » R.I.P Difusa:  ”KRAM TILL ER!!”

  • Linda » R.I.P Difusa:  ”Beklagar! Vilken tragisk historia. Hennes föl får henne att leva vidare iallafal..”

  • Petra » Du fattas mig, Maggan!:  ”Carina, det är fantastiskt att fått lära känna Maggan. Det har varit en fantasti..”

  • Carina » Du fattas mig, Maggan!:  ”Tack Agneta och Åsa! Man önskar att man fick ha kvar sina trotjänare för evigt, ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-